Våra Nivåer

Nybörjargruppen: Passar dig som är helt novis inom dansen eller dig som tidigare ”provat på” eller om du känner att du vill ha grunderna en gång till. Här går vi igenom grundstegen och lägger mycket tid på repetition, vi dansar på en så kallad ”Absolute beginner” / ”Beginner”-nivå.

 Lättgruppen 1: Passar dig som dansat minst en termin men som vill hålla dig på en ”Beginner” / ”Improver”-nivå och ett något lägre tempo. Beroende på gruppens utveckling kan ni också få en utmaning på en högre nivå.

Lätt 2 / Medelgruppen: Passar dig som dansat minst två termin och som är redo för nya utmaningar. Du är välbekant med terminologin och vi danser på en ”Improver” / ”Intermediate” – nivå men med ett något lägre utlärningstempo än i en ren medelgrupp.

Medel / Avanceradgruppen: Här är gruppen för dig som vill ha lite mer utmaning i dansen, vi dansar på ”Intermediate”-”Advanced” nivå i ett något högre utlärningstempo.
Vi instruktörer kommer erbjuda extra tid för de som önskar i samband med kurserna för att ni ska känna er bekväma och vi kommer även att ge vissa stegkombinationer lite extra tid under kursens gång.

Välkomna!