Våra Nivåer

Nybörjargruppen: Passar dig som är helt novis inom dansen eller dig som tidigare ”provat på” eller om du känner att du vill ha grunderna en gång till. Här går vi igenom grundstegen och lägger mycket tid på repetition, vi dansar på en så kallad ”Absolute beginner” / ”Beginner”-nivå.

Nybörjare Fortsättning: Passar dig som dansat minst en termin eller gått en av våra intensiv-nybörjarkurser. Här utökar vi grunderna och fortsätter hålla oss på en ”Beginner”-nivå.
-Har du annan dansvana sedan tidigare? Välkommen att prova på på våra två första kurstillfällen.

 Lättgruppen: Passar dig som dansat minst två termin men som vill hålla dig på en ”Improver”-nivå och ett något lägre tempo. Beroende på gruppens utveckling kan ni också få en utmaning på en högre nivå.

Medelgruppen: Passar dig som dansat minst tre termin och som är redo för nya utmaningar. Du är välbekant med terminologin och vi dansar på en ”Intermediate” – nivå. Beroende på gruppens utveckling kan ni också får en utmaning på en högre nivå.

Avanceradgruppen: Här är gruppen för dig som vill ha lite mer utmaning i dansen, vi dansar på ”Advanced” nivå. Du är välbekant med terminologi och gillar ett högre utlärningstempo.

Välkomna!